Våra varumärken

Varje produkt har sin historia. Bakom varje historia finns människor som lagt ner sin själ i hantverket för att få fram äkta smakupplevelser och de bästa möjliga delikatesserna. Lär känna våra olika produkter och varumärken nedan.

Brödernas

Sedan 1928 har matlagning varit en ren och skär passion på Brödernas. I Brödernas sortiment hittar du handgjorda delikatesser tillverkade enligt traditionella metoder. Rena recept baserade på de finaste råvarorna, allt detta med över 90 års erfarenhet och tradition.

Sverige  | 

Brännös – Med kärlek från västkusten

Den svenska västkusten präglas av charmiga öar, små fiskebodar och dans på bryggor till härliga solnedgångar. Här ligger också vackra Brännö med ett sortiment av ljuvlig chark, som hämtar inspiration från de salta och smakfulla vindarna som blåser in mot ön och fastlandet.

Sverige  | 

Brödernas Original – Originalprodukter sedan 1928

Sedan 1928 har matlagning varit en ren och skär passion på Brödernas. I originalsortimentet hittar man Brödernas klassiska produkter av bästa kvalitet med smaker som har utvecklats och förfinats genom åren. Idag är varumärket alltmer känt för sina charkprodukter med få tillsatser.

Sverige  |